• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Balanza Gruppen AS

Proudly created with wix.com

På tide å tenke posisjonering

November 28, 2015

Alt er i endring. Hele tiden. Er dine kunder i dag de samme som i går? Er dine konkurrenter i dag de samme som i går. Hvor godt er dere posisjonert? Hvor lett er det for kundene å se hvordan dere skiller dere ut fra konkurrentene. Dere kommuniserer fra mange nivåer og via mange kanaler. Hva som sies er viktig. Hvordan det sies er like viktig. Å treffe kundene på sin hjemmebane kan både være krevende og lett.

 

Balanza Gruppen kan bidra med å analysere verdikjeden slik at det blir tydelig i hvilke forbindelser posisjoneringen må styrkes eller klargjøres. Posisjoneringen danner basis for å briefe så vel dine medarbeidere og samarbeidspartnere som ditt mediebyrå, reklamebyrå eller kommunikasjonsbyrå.

 

I forbindelse med sosiale medier er mange selskaper i dag opptatt av å fremstille seg som en "hjelper" eller en som er "nyttig" for de individer eller de grupper det kommuniseres med. De kreative som utformer kommunikasjonen, kan av og til oppleves som vel kreative. Det oppstår usikkerhet om hva det egentlig kommuniseres for. Med en klar posisjonering som grunnlag - blir det lettere for de kreative i båråene å velge det beste budskap, og form for kommunikasjon.

 

For mer informasjon ta kontakt med Geir Myklebust på tel: 95 111 746 eller geir@balanza.no.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Vil online handel utradere fysisk?

September 7, 2016

1/3
Please reload

Recent Posts

August 26, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon