top of page

KUNDER

IBA
iba-Logo-liten23.jpg

IBA - Institutt for bransjeanalyser har lenge vært samarbeidspartner på bransje- og handelsanalyser. Vi har på oppdrag fra IBA bl. a. utført analyser for Sportsbransjen og Leketøybransjens Fellesråd.

COOP EIENDOM

Balanza Gruppen AS har utført etableringsanalyser for Coop Eiendom i forbindelse med større prosjekter som storhandelsenheter og handelsparker.

Vi har analsert hele markedet - konkurransesituasjonen - innbyggerne i området samt turister og fritidsbefolkning i hytter.

NORSK KVALITETSMAT AS

Norsk kvalitetsmat ønsket i komme inn i hyllene til dagligvarekjedene. Balanza Gruppen AS har bidratt med analyser og rådgivning. De er i dag inne hos alle grupperingene i Norge. Balanza Gruppen AS undersøker også mulighetene for selskapet andre steder i Norden.

 

IKANO

Sammen med Institutt for Bransjeanalyser har Balanza Gruppen AS utført en rekke markedsanalyser for IKANO.

Videre har Balanza Gruppen AS også utredet husleienivået for utleie av butikkarealer til ulike detaljhandelsbransjer.

ÅRDAL UTVIKLING

I Årdal er de opptatt av at reiseliv og handel kan forsterke hverandre. Balanza Gruppen AS  har utført handelsanalyser samt rådgivning i forbindelse med utvikling av handelsnæringen og turisme i Årdal kommune.

MØBELRINGEN AS

Balanza Gruppen AS har bidratt med analyser av møbelmarkedet, vært prosjektleder for stratgiplanarbeidet og har også utført etableringsanalyser i forbindelse med butikklokalisering på Østlandet.

Dette er bare et fåtall av våre kunder.
Kontakt oss om dere har spørsmål.
bottom of page