top of page
Søk
  • Geir Myklebust

Turisme og handel


"Does shopping drive tourism or vice-verca?" Dette spørsmålet stiller Lorrie King, Deloitte Canada, i et innlegg i en UNWTO rapport om handel og turisme. Balanza Gruppen har utviklet et konsept for lokal planlegging med mål å oppnå større resultater ved at turisme og handel gjensidig påvirker hverandre på en positiv måte. Ifølge UNWTO rapporten utgjør turist shopping mer enn 1,3 trillioner US$ globalt.

Vi er opptatt av hvor mye vi kan hente ut av turistenes budsjett lokalt, enten i en kommune eller på et sted. Ved å skape et mer aktivt samarbeid mellom handelsstanden og turistnæringen samt lokale myndigheter kan beløpene turister legger igjen årlig økes betydelig.

Vi tar utgangspunkt i følgende uttalelser fra turistledere som har lykkes: Finn det unike ved ditt sted/område - og forstørr det minst 100 ganger. Turismen er global, derfor må vi samarbeide om promotion.

Vi har utviklet et enkelt konsept for analyse og planlegging av turisme og handel på ditt sted, i din kommune. For å få en presentasjon ta kontakt på tel: +47 95 111 746.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tenerife - et ukjent vinland

At Tenerife er en ferieøy med sommer hele året er velkjent. Vi er mange som nettopp på denne øya har fått sol og saltvann på kroppen i det som ellers er kalde tider her hjemme. Mindre kjent er det at

Vi har startet vinimport

Balanza Gruppen AS har i år startet med import av vin fra Portugal. I øyeblikket har vi fokus på vin fra Alentejo som ligger øst for Lisboa. Denne regionen er mest kjent for sine rødviner, men vinskri

Skal staten kontrollere innkjøpsprisene?

Høyre utreder forbud mot at leverandører kan selge samme vare til ulike priser til dagligvarekjedene. Følg denne linken og les mine kommentarer: https://e24.no/makro-og-politikk/dagligvarebransjen/eks

bottom of page